INM
Twitter Facebook Google+ YouTube

Consultare publica privind Programul de formare continua pentru anul 2016

Formarea continua a judecatorilor si procurorilor constituie garantia independentei si impartialitatii acestora, fiind una dintre directiile principale de actiune ale Institutului National al Magistraturii (in continuare, INM). Cursurile de formare profesionala continua se organizeaza de INM in baza unui program anual, aprobat de Consiliul Superior al Magistraturii, la propunerea Consiliului stiintific al INM.

Conform Strategiei INM pentru perioada 2013-2016, o formare de calitate este cea care raspunde nevoilor sistemului si presupune perfectionarea continua a pregatirii profesionale a magistratilor in functie, unul dintre obiectivele specifice ale Departamentului de formare continua din cadrul Institutului constand in adaptarea programelor de formare continua la nevoile sistemului judiciar.

In acest context, INM are placerea sa va anunte ca a demarat un amplu proces de consultare a instantelor si parchetelor, a partenerilor institutionali si a publicului larg cu privire la temele de formare care vor fi incluse in Programul de formare continua a judecatorilor si procurorilor aferent anului 2016.

In cadrul procesului de consultare publica, institutiile, organizatiile si persoanele interesate pot transmite, pana la data de 10.12.2015, propuneri privind temele de formare care vor fi incluse in Programul de formare continua a judecatorilor si procurorilor aferent anului 2016.

Propunerile pot fi transmise la adresa de e-mail diana.mihaila@just.ro, persoana de contact desemnata in acest sens fiind doamna Diana Mihaila, sef al Departamentului formare continua din cadrul INM, tel. 021 407 62 53.
Copyright © 2013 INM; Realizat de Ionel UDUDEC| Termeni de Utilizare