INM
Twitter Facebook Google+ YouTube

Probleme de interpretare si aplicare a Codului civil si Codului de procedura civila- intalnire cu domnul Prof. univ. dr. Gabriel Boroi, Aula INM, 28 ianuarie 2016

Raspunzand solicitarii Institutului National al Magistraturii, intemeiata pe nevoia resimtita in randul magistratilor in functie si al auditorilor de justitie de a identifica solutii legale pentru problemele cu care se confrunta in aplicarea si intelegerea Codului civil si a Codului de procedura civila, domnul Profesor univ. dr. Gabriel Boroi a acceptat cu placere propunerea de a participa, periodic, la intalniri cu acestia, organizate la sediul Institutului National al Magistraturii, sub forma unor dezbateri cu pronuntat caracter practic.

 

O prima intalnire va avea loc joi, 28 ianuarie 2016, in Aula Institutului National al Magistraturii, in intervalul orar 14:30-16:30.

 

Judecatorii, procurorii si auditorii de justitie interesati sunt rugati sa transmita propuneri privind temele de discutie pe adresa de e-mail nadia.taran@inm-lex.ro, persoana de contact pentru acest eveniment fiind d-na Nadia-Simona Taran, personal de specialitate juridica asimilat magistratilor in cadrul Departamentului de formare profesionala continua, tel. 021/40.76.267, fax 021/40.76.267.

 

Participarea este libera, fiind limitata doar de numarul de locuri disponibile in Aula INM iar accesul in cladire urmeaza a fi realizat exclusiv pe baza legitimatiei de serviciu.

 

Institutul National al Magistraturii nu deconteaza cheltuielile de deplasare ocazionate participantilor.

Copyright © 2013 INM; Realizat de Ionel UDUDEC| Termeni de Utilizare