INM
Twitter Facebook Google+ YouTube

Inscriere cursuri e-learning in materia noilor coduri, termen: 15 aprilie 2016

Institutul National al Magistraturii anunta prelungirea perioadei de inscriere pentru cea de-a doua sesiune de formare e-learning in domeniul noilor coduri. Magistratii sunt invitati sa se inscrie pana in data de 15 aprilie a.c.
Institutul National al Magistraturii anunta lansarea unei noi sesiuni de formare  e-learning in domeniul noilor coduri. Modulele au fost realizate in cadrul proiectului „Asistenta pentru consolidarea capacitatii institutionale in domeniul formarii judecatorilor si procurorilor pentru aplicarea noilor coduri”, derulat prin Programul de Cooperare Elvetiano - Roman pentru reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene extinse.


Magistratii pot urma cursurile in mod individual sau pot opta pentru accesarea modulelelor in mod organizat, beneficiind de coordonarea unui formator INM.


Pentru cei care prefera studiul individual, cursurile pot fi accesate direct pe platforma e-learning a INM (https://elearning.inm-lex.ro) prin introducerea urmatoarelor date de acces: click pentru formularul de inscriere


Username: inm

Parola: inm

 


Magistratii care opteaza pentru accesarea modulelor coordonate formatorii INM, magistratii sunt invitati sa se inscrie pana in data de 15 aprilie a.c., prin completarea urmatorului formular: Click pentru formularul de inscriereCursurile vor începe pe data de 18 aprilie si vor avea o durata curpinsa intre 2 si 12 saptamani. Descrierea cursurilor, informatii despre durata acestora si grupul-tinta pot fi accesate in  Catalogul cursurilor e-learning

Copyright © 2013 INM; Realizat de Ionel UDUDEC| Termeni de Utilizare