INM
Twitter Facebook Google+ YouTube

Conferinta "Dreptul pietei de capital - aspecte practice", 11-13 mai 2017, Facultatea de Drept Bucuresti

Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, in parteneriat cu Asociatia Brokerilor, are placerea sa va invite la Conferinta cu tema „DREPTUL PIETEI DE CAPITAL - ASPECTE PRACTICE", eveniment ce va avea loc in perioada 11-13 mai 2017, la sediul Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti, Bd. Mihail Kogalniceanu nr. 36-46, sector 5, Bucuresti, Sala Stoicescu.

Avand in vedere complexitatea domeniului, dar si cazuistica nu foarte frecventa, Conferinta isi propune familiarizarea corpului judecatorilor, procurorilor si avocatilor cu mecanismele de functionare ale pietei de capital, entitatile acesteia, infractiunile si practicile frauduloase incidente, aspectele fiscale, precum si cu diverse studii de caz, avand ca scop final existenta unor practici unitare ale instantelor in aplicarea dispozitiilor legale.

 

Piata de capital este un domeniu de activitate care a beneficiat, in ultimul deceniu, de o crestere importanta a nivelului de reglementare, atat la nivel national, cat si la nivelul Uniunii Europene. In Romania au avut loc numeroase modificari ale legii pietei de capital si la aceastea s-au adaugat alte legi incidente. Implementarea reglementarilor europene a reprezentat si ea o provocare atat pentru legiuitori, cat si pentru cei care trebuie sa aplice prevederile reglementarilor sau care trebuie sa urmareasca aplicarea acestora. In acelasi timp, in cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara a fost emis un numar impresionant de acte normative secundare, ele fiind completate de regulamente europene cu aplicare directa in tarile membre.

 

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile in sala.

 

Va rugam sa confirmati participarea pana la data de 5 mai a.c, la tel.: 021 3179933, e-mail: secretariat@asociatiabrokerilor.ro , persoana de contact: Cristina Ionescu.Fisiere atasate:
Copyright © 2013 INM; Realizat de Ionel UDUDEC| Termeni de Utilizare